TNT Brothers deschide sezonul de parașutism

Chiar dacă n-am mers de multe ori cu avionul, îmi place foarte mult să stau să mă uit pe geam. Faptul că ești în aer, aproape una cu cerul, și că poți să vezi orașele de undeva de deasupra, mă face fericită. Cu toate astea, deși nu sunt eu poate cea mai curajoasă și prima la “luptă”, nu am sărit (încă) cu parașuta. Cred, însă, că îți oferă, ca orice provocare din asta nebunească, atât adrenalină, cât și un sentiment de exaltare. Să te vezi atât de sus și să admiri priveliștea în timp ce te-ndrepți ca o pasăre în zbor către pământ, pare un sentiment tare fain.

Cei de la TNT Brothers deschid noul sezon de parașutism pe 27 martie cu un weekend de încâlzire, la Aerodromul de la Clinceni, la 16 km de București. În tandem cu un instructor profesonist, doritorii vor putea să-ncerce senzația de cădere liberă pe care o primești în timpul unui salt de la 4.000 metri cu aproximativ 200 km/h.

AFF_training

Wow! Cum sună asta? În cele cinci minute pe care le trăiești în aer te simți liber, ești ca un super-erou și cobori cu viteza cu care ai împinge cu piciorul pe pedala de accelerație pe autostradă, chiar și doar pentru câteva secunde, ca să simți intensitatea puterii motorului.

De sărit cu parașuta poate sări oricine are curaj. Vârsta minimă pentru un salt în tandem este însă de 18 ani. Cei care au între 16-18 ani trebuie să primească acordul părinților, legalizat de către un notar. Costul pentru un salt cu parașuta în tanedm cu un instructor profesionist este de 700 lei. Dacă vrei să te și filmezi (și sigur vrei), te costă 930 lei, iar 1.000 lei atât cu filmat, cât și cu fotografiat.

Centrul de parașutism TNT Brothers este deschis în fiecare weekend, vineri de la 12.30 până la apus, iar sâmbătă și duminică de la 8.30. Cred că e foarte frumos să sari cât mai aproape de apus, ca să te bucuri mai mult de priveliște. Perioada în care se poate practica parașutismul este aproximativ de opt luni, din aprilie cam până-n noiembrie.

Iar dacă vrei mai mult de un salt în tandem, poți să te înscrii și la cursuri de inițieri în parașutism, oferite tot de TNT Brothers. Din 2010 și până-n 2014 cam 45.000 de oameni au trăit senzația asta.

Dacă nu știți ce cadou să-mi faceți de ziua mea…

Comentezi?

comments

4 Comments

  1. Diana March 26, 2015
    • Andra March 26, 2015
  2. Avin March 27, 2015

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.