Top 10 actori – trubaduri (sexy)

Nu vă spun nimic nou. Toată lumea știe că pentru un actor e foarte importantă vocea, dincolo de talentul actoricesc. E cea după care-l recunoști atunci când nu-i vezi chipul, când îl asculți într-o reclamă sau când mai închizi ochii în timpul unui film. Să-l luăm ca exemplu pe Morgan Freeman. Cred că 9/10 oameni ar putea să-i recunoască vocea fără să-l vadă neapărat.

Mi s-a întâmplat de câteva ori bune să am surpriza să văd că un actor/actriță care-mi place poate să și cânte. Mi se pare că ei sunt artiștii compleți despre care spuneam când vorbeam de Hugh Laurie.

Aseară, în joaca discuțiilor care se mai nasc pe rețelele de socializare, am aflat că una dintre actrițele londoneze de care-mi place foarte mult, Keira Knightley, este inclusă în această categorie. Discuția a dus și la acest top de care vă las să vă bucurați.

Topul masculin e la mine, cel feminin la Geo, așa cum se și cade de altfel.

(mi-e foarte greu să mă decid pentru ultimele locuri…)

Locul 10 – Jonathan Rhys Meyers

Sigur ați văzut August Rush. Și dacă l-ați văzut, sigur vă amintiți de muzica de acolo. Și de ochii lui Jonathan Rhys Meyers.

Locul 9 – Oscar Isaac

Pe Oscar Isaac nu l-am auzit cântând decât în Inside Llewyn Davis, dar cred că a fost de ajuns ca să spun că-mi place. Musai de văzut filmul și de ascultat.

Locul 8 – Kevin Spacey

Era șarmant chiar și-n rolul lui din American Beauty, dar să-l auzi cântând? Un deliciu!

Locul 7 – Johnny Depp

Băiatul ăsta, din punctul meu de vedere, e artistul cameleon. Parcă le face pe toate atât de bine… nu poți să-i reproșezi nimic. Și unde mai pui că titlul piesei este ceea ce aș spune eu despre Londra.

Locul 6 – Joseph Gordon-Levitt

Cred că prima oară când l-am auzit pe Joseph GL cântând a fost când am descoperit piesa asta. Era după ce văzusem “cuplul” din 500 days of Summer. Sigur, puteți să-l vedeți în toată splendoarea cântând și singur.

Locul 5 – Jared Leto

Aici lucrurile stau un pic invers. Eu întâi l-am cunoscut pe cântărețul Jared Leto, mai apoi pe actor/regizor. Și cu toate astea, e la fel de bun la amândouă. Și pentru că ne plac minciunile frumoase, am ales piesa asta, ceva mai veche.

Locul 4 – Ryan Gosling

Cred că am plâns la filmul ăsta, dar am și râs. Nu știam că Ryan are și o trupă (Dead Man’s Bones), și nu știam că sună atât de bine, la fel de bine pe cât arată, aș putea spune. În Blue Valentine cred că l-am auzit prima oară cântând și mi-a plăcut destul de mult.

Locul 3 – Neil Patrick Harris 

E unul dintre cei mai carismatici actori. Poți să-l pui host la fiecare eveniment la care-ți dorești să aibă succes. E un tată minunat *sau cel puțin așa pare* și da, e legen… wait for it…dary!

Locul 2 – Robert Downey Jr.

Am ascultat piesa asta pe repeat multă vreme. Și am mai descoperit că, pe vremea când nu mă uitasem la Ally McBeal, îi cânta și ei ca să o impresioneze. Pe mine m-a avut la primul acord. Așa se face!

Locul 1 – (mai evident de atât nu se poate) Hugh Laurie

Care nu mai are nevoie de nicio introducere. Sper!

Dacă aveți completări, bring it on!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.