Tu ce faci de #ZiuaFericirii?

E simplu: ești fericit. Știu că pare nelalocul ei treaba asta, dar așa cum de ziua clătitelor ești mai motivat să-ți gătești clătite, la fel și de #ziuafericirii încerci să zâmbești și să faci cât mai multă lume să zâmbească la rându-i.

În 2012, cine de la Organizația Națiunilor Unite a spus: hai să facem 20 martie Ziua Mondială a Fericirii. Și așa i-a rămas numele. Anul acesta, Asociația Inițiativă pentru Fericire are câteva propuneri de a sărbători așa cum se cuvine ziua de 20 martie.

Pe lângă gesturile mici pe care sunteți încurajați să le faceți pentru a stârni zâmbete, vă invit să mergem să vedem un film cu și despre fericire: Hector and the Search for Happiness, la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4), pe 20 martie, de #ziuafericirii, zi care se anunță chiar la final de săptămână de lucru, vineri.

Pentru vizionare, am de oferit 2 invitații.

Dacă vrei să mergi vineri la film, îți propun să-mi spui într-un comentariu o idee pe care ai adopta-o ca să le faci ziua mai frumoasă celor din jurul tău. Iar dacă ai mai multe idei pe care vrei să le-mpărtășești, postează pe Facebook hashtag-ul #ziuafericirii împreună cu ideea. Cei de la IPF vor avea grijă să le strângă pe cele mai frumoase.

Dacă nu câștigi și vrei să vii la film, poți să-ți rezervi un loc aici. Popcornul e din partea casei!

Concursul se-ncheie miercuri, ora 19.00. Câștigătorii vor fi anunțați joi dimineață.

A. Și nu uita să fii fericit!

Comentezi?

comments

Related Post

4 Replies to “Tu ce faci de #ZiuaFericirii?”

  1. Biletele cu “mulțumesc pentru” pe care să le dau apropiatilor. De ce? Vor vedea cat de importanți sunt pentru mine, dar bineînțeles fără sa le spun. Cei ce ma cunosc, stiu ca is cam egoist si nu surprizele vin greu de la mine, dar si când vin… :)

  2. Le-as face cate un compliment foarte sincer. Majoritatea complimentelor se fac din curtoazie, iar reactiile sunt pe masura. Un compliment bun, sincer are puterea sa iti inveseleasca toata ziua. Si desi nu costa nimic, nu e gratuit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.