Tu cum impresionezi un bărbat la o primă întâlnire?

Blind date? Dacă nu avansa tehnologia, nu apăreau toate rețelele astea sociale și rămâneam încă la epoca mIRC, cu siguranță că se mai întâmplau. Dar acum, acest termen e degeaba. Afli cam tot ce vrei dintr-un simplu search pe google. Ei, bine. Nu despre asta e vorba.

Ci despre ce faci ca să-l impresionezi la o primă întâlnire. Să zicem că (având la îndemână toate detaliile de pe rețelele sociale) afli că-i place o anumită echipă de fotbal, și cumperi două bilete la un meci anume sau știi că e pasionat de mașini și mergeți să faceți un test drive. Pentru că îi arăți că-ți pasă (să sperăm că și merită), cu siguranță ai o bilă albă.

Și, sigur, e valabil și vice-versa, dar de cele mai multe ori femeile fac mai puține lucruri impresionabile la o primă întâlnire, așa că, cred eu, că tot s-au schimbat timpurile, trebuie ca și fata să facă ceva.

Acum, presupunând că ceea ce se-ntâmplă mai jos nu este o farsă pusă la cale de Ford, ci chiar un date pe bune, cât de tare crezi că l-ai speria? Ar mai ieși și la o a doua întâlnire? Eu zic că nu e rău deloc.

Ce ziceți, băieți? Merge de o aventură… cu mașina?

Foto: Tumblr

Comentezi?

comments

Related Post

5 Replies to “Tu cum impresionezi un bărbat la o primă întâlnire?”

  1. Misto subiect, si amuzant clipul cu titlu sugestiv, plus masina e mortala…si tipa conduce masina de ii sar capacele de la roti, asa ca amestecul e exploziv, chiar m-a facut sa zambesc, dar parca viata reala e mai palpitanta si mai savuroasa decat atat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.