Uber Eats: ce, unde când și cum

Undeva prin noiembrie, eram în Londra cu o prietenă care-mi povestea cât de fain e că atunci când ajunge târziu de la job, cu o Cursă Uber, se sincronizează și cu comanda pe care o face prin Uber Eats, pentru că o poate accesa direct din aplicația de Uber. Indiferent de oră. Tot pe undeva prin noiembrie-decembrie, prietena mea din Brussels îmi spunea că și-au comandat niște sushi de la restaurantele de prin preajmă și că e foarte încântată de aplicație.

Așadar, niște luni mai târziu a venit și rândul nostru. Uber Eats livrează acum mâncare pentru peste 250 de orașe din întreaga lume, iar începând de astăzi va livra și pentru 100 restaurante din capitală.

Partea bună? Vor livra și în Dristor, la mine acasă. În Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei, Pipera și în zona centrală a orașului. Urmează ca noi cartiere să fie disponibile în aplicație cât mai curând.

Așadar care sunt restaurantele de unde putem comanda? Momentan pe listă sunt: Japanos, El Torito, Finca by Alioli, Simbio, Atelierul de Tarte, Trattoria Buongiorno, City Grill, Hanul lui Manuc, Hanul Berarilor și altele, urmând ca în perioada următoare să mai intre în aplicație noi restaurante (I know some insights și o să vă placă).

Când? 7 zile/7. Între 10:30 și 22:00.

Care este comanda minimă? 7.5 lei

Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini și livrează sub 40 de minute. Obiectivul lor este de a ajunge la 35 de minute sau mai puțin. Partea bună este că poți urmări în timp real comanda în aplicație și o poți programa pentru ca ea să ajungă la timp pentru prânzul tău.

Cum comanzi:

  1. Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com
  2. Conectează-te datele de logare ale contului tău Uber sau creează-ți un nou cont
  3. Introdu punctul de livrare (acasă, birou sau oriunde te afli în oraș)
  4. Caută-ți restaurantele preferatele și filtrează căutarea după preparate, preț, timp de livrare sau restricții dietetice
  5. Plasează comanda și plătește cu cardul adăugat în aplicație
  6. Urmărește-ți comanda în timp real.

Voi reveni cu impresii după prima comandă :D

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.