Un Moment de Breakout

Lasă-mă într-o cameră necunoscută timp de o oră cu 4 alți oameni și mă transform într-un mic detectiv. Nici măcar nu mă mai recunosc. Trebuie neapărat să deschid cutiile, să desfac lacătele și să deschid toate umbrelele, vreau să ieșim din camera asta înainte ca nisipul să se scurgă din clepsidră.

moment 1.3

La inițiativa Kooperativa 2.0 și Moment, am acceptat să evadez din cotidian. Eram singura din echipă care mai fusese într-un escape room, dar asta nu însemna că aduceam un plus de valoare. Tot neputincioasă și pierdută-n spațiu mă simțeam.

Când ești presat de timp, teoretic trebuie să te miști mai repede, dar când vezi cât de puțin nisip mai e în partea de sus a clepsidrei, începi să te panichezi. Știi că nu vei termina “cursa” în timpul alocat. Deja îi auzeam râzând pe ceilalți participanți: oare râd de noi? ne-ntrebam. Ei reușiseră să dezlege misterul camerelor în care se aflau, noi încă mai încercam.

Moment avusese grijă să lipească foarte bine niște indicii, sticlele de pe masă pe care tot încercam să le ridicăm, închiseseră foarte bine lacătele și păreau că indiciile ne duceau mai degrabă-n eroare decât să ne ajute.

moment 1.2

Am reușit să scăpăm după o oră și ceva minute din camera lui Sherlock Holmes. Melodia de pe fundal devenise deja creepy, pentru că nu mai reușea decât să ne facă să ne pierdem și mai ușor cu firea. Cu toate astea, am colaborat foarte bine cu Diana, Bianca, Claudiu și gazda noastră Moment.

Cu ocazia asta, Henkel România anunță lansarea campaniei „Moment îți dă puterea de a munci bine!”, desfășurată la nivel național, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, la care participă toate produsele Moment.

Mecanismul promotiei este foarte simplu. Achiziționezi produse Moment de minimum 50 de lei, înscrii bonul pe site-ul Moment și poți câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Dacă vrei să-ți amenajezi sau să decorezi, Moment îți oferă soluții pentru orice-ți propui. Găsești regulamentul promoției Moment pe www.lipesteorice.ro.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.