Unde mâncăm: Asiatic Restaurant & Bufet

Aveam 10-11 ani când m-am îndrăgostit de mâncarea cu specific chinezesc. Amintirile mele de atunci sunt de la mesele din familie, pe care le petreceam convingându-mi părinții că nu e mâncare prea picantă pentru mine. La una dintre vizitele la restaurantul chinezesc am rămas impresionată de ceainicul cu un cioc foarte lung, cu care tânărul asiatic îmi turna ceaiul de undeva din spatele scaunului meu, cu o precizie de neimaginat.

Săptămâna trecută am avut ocazia să merg la cel mai mare Restaurant Asiatic din România, care, spre norocul meu, e la distanță de zece minute de unde stau. Asiatic Restaurant & Bufet, pe Calea Vitan 11. Trebuie să recunoaștem că, asiaticii nu sunt cei mai fancy în ale decorațiunilor, dar restaurantul nu arată deloc rău.

asiatic2

Există mese atât la parter, cât și la etaj. Cel mai bine urcați, acolo vă puteți asigura că nu veți pleca acasă cu miros de mâncare în haine, mai ales că la parter se poate găti ce vreți voi să mâncați (sunt bucăți crude de carne sau fructe de mare pe care i le puteți cere bucătarului să le gătească). Unde mai pui că, dacă te așezi la fereastră și se-ntâmplă să fie seară, o să te poți uita liniștit la o parte din oraș.

Uite caracatița, nu e caracatița. New place in town and near my neighbourhood, Restaurant Asiatic

Posted by Andra Nicula on Monday, March 7, 2016

A fost a doua oară când am mâncat la un restaurant asiatic care funcționează pe bază de ,,all you can eat”. Prima experiență a fost în Paris, și nu pot spune că diferența între ele a fost mare. Dacă-mi amintesc bine, acolo am plătit mai mult decât aici (desigur, doar e Paris), dar cam atât. A, și apa era din partea casei. Meniul aici pe timp de zi este 29 lei (până la prânz) și 69 lei (cină). E bine de știut că meniurile nu conțin băuturi.

asiatic3

Pentru cei pasionați de bucătăria asiatică, veți găsi acolo de la sushi japonez, baby caracatiță, surimi, creveți, la noodles (preferații mei, dreapta), urechi de lemn, dar și deserturi, înghețată sau ananas prăjit. E o ocazie foarte bună să mergi la prânz sau să ieși seara-n oraș cu prietenii.

Dacă te-ai decis, îți las link-ul site-ului aici; poți face și rezervări online. Eu o să mai trec cu siguranță pe acolo. Poftă bună!

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Unde mâncăm: Asiatic Restaurant & Bufet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.