Vara asta mergem la Untold cu Coca-Cola! (P)

Vara trecută eram fata cu brățările. Strânsesem câteva de pe la festivalurile din țară, iar în septembrie o adăugasem pe cea de la primul festival “din afară”, de care mă bucuram cel mai tare.

Nici nu-mi amintesc ce/cine m-a convins să renunț la ele, dar într-o seară m-am trezit că am luat foarfeca și le-am tăiat rând pe rând. Desigur, le-am păstrat bine, căci fiecare dintre ele are o poveste pe care o să le o spun nepoților.

Pentru vara asta, însă, îmi propun o nouă serie. Pe lângă brățările de la festivalurile la care mi-am propus să ajung, o să mai colecționez și brățările de pe etichetele sticlelor de Coca-Cola/Zero/Lime de 500 ml și Coca-Cola de 750 ml, sub care se ascund premii.

Ce ne așteaptă pe cele 8 modele diferite ale brățărilor? 1200 de abonamente duble la Untold, produse combo de la McDonald’s și peste 80 de bilete la un nou festival care se va întâmpla la mare și unde se anunță cei mai cool artiști ai momentului + meet and greet.

Între 3 aprilie și 25 iunie poți descărca aplicația CokeScan (disponibilă și pentru iOS, dar și pentru Android) și poți scana codul de bare de pe brățară sau poți introduce codul de sub capac pe www.cokefest.ro. Întreg regulamentul campaniei e aici.

Brățara va fi biletul de acces la multe dintre experiențele verii. Să vă spun ce am câștigat?!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.