VERSus – ediție de colecție a anilor 2000

Am avut pe rând: Walkman, CD Player, MP3 nu țin minte să fi avut, cred că am sărit direct la MP4, pe care-l am și acum (bine, pe primul l-am pierdut pe undeva prin tren, dar am unul la fel cu cel pierdut). Cu CD Player-ul îmi era greu, ‘scriam’  aproape un cd pe săptămână, pentru că tot apăreau piese pe care trebuia să le ascult pe drum spre casă.

Mă ‘îndrăgosteam’ iremediabil de câte cineva din trupe, mergeam la concerte prin parcuri și mereu stăteam în primele rânduri, lucru pe care încerc să-l fac și acum. Am avut și perioada mea Emo, în care mă-mbracam numai în negru, cu unghiile de aceeași culoare și cu șireturi colorate. Dar trecând peste asta, îmi amintesc că ascultam multă muzică în anii 2000.

muse

Deși mergeam foarte des la concerte, primul meu festival a fost în 2007, pe lacul Morii, la Coke Live (singura ediție), unde i-am văzut pe The Prodigy, The Rasmus și trupa mea preferată pe atunci, Incubus. Tot în anul cu pricina, i-am văzut și pe cei de la Muse. Cam pe atunci începusem să filtrez muzica pe care o ascultam, mă-ndreptam spre un singur stil. Până atunci oscilam între trupe ‘grele’, de genul Slipknot, și trupe cuminți, precum Coldplay, Travis etc.

Nostalgici fiind, am pregătit în ediția VERSus de vinerea aceasta, 3 iunie, o călătorie-n trecut, alături de muzica anilor 2000-2010. O să ascultați ceea ce ne-a format atât pe mine, cât și pe Adrian, ceea ce suntem astăzi din punct de vedere muzical sau cel puțin, ce credem noi că suntem.

Și pentru nu vrem să plecăm singuri la drum, vă invităm să ne însoțiți cu muzică și să ne trimiteți recomandările voastre pe versusemisiunea@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook. Dacă aveți și o poveste alături de piesă, ar fi și mai frumos.

Vineri, 3 iulie, ora 11:00 A.M., așa cum v-am obișnuit, la RadioIndieGen (care are acum aplicații și în Google Play și în iOS Store) se aude VERSus – ediție de colecție a anilor 2000.  Tune in, people!

Comentezi?

comments

Related Post

8 Replies to “VERSus – ediție de colecție a anilor 2000”

    1. Ce simpatic ești tu, EMIL! Vorbim despre muzica pe care am ascultat-o, nu muzica pe care NU am recomanda-o nicicum. Pudismul să stea la el acasă, că noi nu l-am adoptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.