Vodafone Supernet 4.5 G cel voinic și campionul de raliu, Titi Aur (P)

A fost o dată ca niciodată un băiat… Nu, nu este despre Prâslea cel voinic povestea asta, și nici despre merele de aur.

Și de fapt, nici măcar nu este o poveste. Poveștile sunt de obicei niște născociri menite să ne ajute să ieșim cât mai ușor din imediata realitate. De data asta, vorbim despre lucruri mai mult sau mai puțin palpabile fizic, dar confirmate și reale.

Dacă într-o viață viitoare voi avea curajul să ies cu mașina prin acest oraș nebun numit București, primul lucru pe care l-aș face înainte să mă aventurez în oraș, ar fi un curs de condus defensiv cu Titi Aur. Și dacă aș vrea totuși să fac o astfel de nebunie, m-aș aventura alături de Titi Aur pe cel mai frumos drum din România, dar și cel mai periculos din punctul meu de vedere: Transfăgărășan. Mă ia amețeala doar când mă gândesc la toate serpetinele…

Dar cum la mașini mă pricep doar atunci când stau în dreapta șoferului sau pe bancheta din spate și atunci când îmi instalez un joc cu cele mai tari autoturisme posibile, vreau să vă scutesc de încă un nepriceput în trafic și să vă las cu un videoclip în care toate astea practic sunt… nu doar o poveste, ci realitate.

Titi Aur s-a luat la întrecere, el fiind la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cu niște gameri pasionați de condus (care au crezut că au vreo șansă în fața acestui maestru) care erau conectați în timp real într-un joc mobil, numit RaceReady Vodafone, pe replica virtuală a aceluiași traseu.

Unde intervine Vodafone vă întrebați? Ei au oferit acestei întreceri în timp real cea mai puternică și cea mai nouă conexiune la internet, Supernet 4.5G, cu optimizare superioară pentru streaming video și viteză de download în sfera a 800Mbps, dar și lățime de bandă mai mare și securitate îmbunătățită integrată în rețea.

Dacă vreți și voi să testați câteva lecții de condus defensiv direct pe Transfăgărășan, lecții realizate chiar de Titi Aur, găsiți jocul la download gratuit atât pe pe iOS, cât și pe Android.

Și m-am urcat pe… locul co-pilotului și am spus povestea așa. (Dar parcă nu era o poveste, așa-i?)

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.