Vrei să mergi la Interval 100 în Cluj? [Concurs]

Update: norocoasa care va merge la Interval 100 este Sabina Lazăr. Felicitări, Sabina! Vei fi contactată în privat.

Cred că unul dintre visurile mele cele mai mari este să pot asculta muzică non-stop. Măcar pentru 48 de ore, nu vreau mai mult.

Anul trecut vă povesteam despre o petrecere care avea loc în București și a cărei durată era de 100 de ore. Anul acesta, povestea se repetă. Interval 100 are loc în acest final de toamnă în Cluj, și începe pe 29 noiembrie și se încheie 4 decembrie. Așadar, vacanța prelungită de Sf. Andrei și 1 decembrie vă întâmpină cu 100 de ore de muzică.

5 nopți, 5 zile și 80+ artiști. Nu e de mirare că locul ales pentru această ediție este Clujul, având în vedere că muzica bună a poposit în Ardeal foarte mult în acest an. Și eu odată cu ea.

Ce promite Interval 100?

Multă distracție, un line-up de excepție și peste 120 de ore de muzică non-stop. Să amintim doar câțiva dintre artiștii de anul acesta:

Juan Atkins, Mumdance, Matrixxman, Pearson Sound, Romansoff, Lucu, Paul Popa. Pe toți îi veți găsi aici. Cele 5 zile de distracție vor avea loc în Form Space, deschis la baza Cluj Arena, și în Club Napoca, primul club de pop-up club din Transilvania.

15271395_1162468920455949_2009399153_o

Vrei să mergi la Interval 100? Am eu grijă să-ți ofer o invitație dublă pentru cele 5 zile și nopți de muzică non-stop. Tu mergi și distrează-te!

Ce trebuie să faci? Spune-mi: dacă ai dansa non-stop pe muzica unui artist, care ar fi acela? Random.org mă va ajuta să aleg norocosul/-oasa care se va bucura de o vacanță muzicală prelungită. Voi anunța câștigătorul/-oare pe 29 noiembrie, la ora 12:00.

Succes!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.