Weekend la Vila Camelia din Sinaia

3….2…1! Răcoare! Sau cel puțin despre asta aș vrea să fie weekendul ăsta. Oricât de mult mi-ar plăcea vara, simt că e nevoie să fug un pic din orașul ăsta aglomerat, așa că am acceptat invitația Vilei Camelia din Sinaia de a petrece un sfârşit de săptămână la munte.

Weekendul ăsta va fi despre relaxare și despre aer curat, despre descrețit frunți și eliberare de gânduri. Deconectare și conectare în același timp.

Înainte să ajung la Vila Camelia, am făcut un pic de research. Se pare că voi sta într-o casă din 1884, proiectată în stil austriaco-german de același arhitect care a reușit să construiască pe hârtie castelul Peleș, emblema regalității române. Vila se află la mică distanță, atât de castel, cât și de centrul stațiunii.

vila 2

Sigur, este o casă restaurată și reamenajată, dar este totuși una cu tradiție. Și se pare că numele ei are o altă semnificație, dincolo de floarea pe care o cunoaștem cu toții. Camellia sinensis oferă cea mai populară băutură a lumii – ceaiul, care este asociat cu armonia, reculegerea și liniștea. Așa că mă duc în locul potrivit weekendul ăsta.

Eu știu sigur că mă voi destinde în curte, la umbră și mă voi bucura de priveliște. Vă mai țin la curent cu ce se-ntâmplă prin oraș, poate reușiți să dați și voi o fugă weekendul următor.

Cât mai ține vara, Vila Camelia are și o ofertă specială.  Pentru o ședere de cel puțin 3 nopți în intervalul 20 iunie – 15 septembrie, prețurile sunt de 70 lei/persoană de duminică-joi și 75 lei (vineri-duminică). Tariful include cazare în cameră dublă, TVA, taxe de stațiune. Sigur, locurile sunt limitate. Rezervările se fac la telefon (40244312381) sau pe email: office@vilacamelia.ro.

Vă aduc o gură de aer rece!

Comentezi?

comments

2 Comments

  1. Daniela Bojincă August 15, 2015
    • Andra August 15, 2015

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.