Zboara puiule, zboara. Cu Vola.ro

Sa mergi cu avionul cred ca e ca atunci cand faci dragoste cu cineva. E plin de turbulente la inceputul si la sfarsitul cursei, esti servit cu un pahar de ceva – vin, apa – ca sa nu inghiti in sec in cazul in care nu o sa-ti placa aventura, esti la cea mai mare inaltime si uneori vrei sa nu se mai termine niciodata (asta doar daca-ti place).

Dar pana sa ajungi acolo e cale lunga. Tre’sa dai un search pe internet si sa vezi ce masuri trebuie sa iei in timpul turbulentelor, tre’sa dai check-in la/pe un aeroport (depinde de caz :> ), sa vezi cam ce preturi are fiecare avion, sa faci o rezervare, si apoi sa-ti dai o intalnire cu pilotul. Sau de ce nu? Direct cu avionul.

Dar acum, haideti sa fim seriosi.

Draga Vola,

.. iti scriu acest post pentru ca nu am mai zburat niciodata. Nici macar nu stiu daca am frica de inaltime. S-ar putea sa-mi fie frica sa zbor, dar as vrea sa nu-mi fie.

Mereu imi imaginam ca zburam cand eram mica. Cu sau fara avion. Cred ca e o senzatie foarte placuta sa stai acolo deasupra tuturor, sa simti ca tu esti the king of the world. Eu inca nu am avut ocazia sa merg cu avionul. Nu in viata reala.

Eu zbor in gandul meu. Nici nu-i atat de greu. Inchizi ochii si te prefaci ca-ti pui centura. Apoi te lasi purtat de ganduri si ajungi de indata. Si de fiecare data cand incerc asta, dau o raita pe la voi pe site si caut un bilet de avion. Catre orice destinatie. Ce-i drept, de obicei e Viena destinatia catre care incerc sa ma prefac ca zbor.

Si e atat de usor cu noul sistem de cautare Big flex, ca oricine poate sa intre si sa incerce sa zboare. Totul dureaza doar cat o clipire. Ai inchis ochii, apoi in secunda urmatoare i-ai deschis si totul apare in fata ta: pretul avionului, durata calatoriei. Big flex are chiar si mari avantaje. Te sfatuieste cand ar fi mai bine sa pleci ca sa prinzi un bilet mai ieftin, cum sa economisesti bani la fiecare calatorie. E un serviciu de mare flexibilitate (de aici si numele, nu?) si zbori cat ai zice.. nor.

Image

Cel mai multumita sunt de cursoarele cu care pot sa-mi modific foarte usor ora la care vreau sa ajung/plec. E mult mai usor asa, decat sa stai sa introduci ora sau sa o alegi. Si e si mai distractiv.

Image

Nu stiu voi, dar eu sunt tare multumita de sistemul asta nou. Si chiar daca pentru moment nu fac decat sa zbor cu ochii deschisi, cand o sa am ocazia sa-mi rezerv un bilet de avion, o sa fie atat de usor sa zbor cu Volaaaa..

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Zboara puiule, zboara. Cu Vola.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.