Zilele Porților deschise la Serviciul de Ambulanță București – IF

Când eram mică voiam să devin doctor, pentru că-mi plăcea să fac injecții păpușilor și să mă joc cu stetoscoape de plastic. Apoi am mai crescut și am realizat cât de greu e să fii unul. Și cât de multe responsabilități ai. Dar în continuare îi admir pentru tot ce reușesc să facă. Cei care sunt pasionați de munca lor, bineînțeles.

Despre pasiunea oamenilor din medicină ne vorbește și reportajul lui Dragoș, pe care l-am citit cu mare atenție la vremea respectivă. 15 ore ca voluntar pe o ambulanță. Să vezi exact care este traseul unei ambulanțe timp de o zi. Nu e deloc ușor. Chiar și pentru un voluntar. Trăiești anumite senzații, care într-adevăr, te pot speria, dar în același timp te pot și mobiliza pentru a deveni mai responsabil.

Zilele Porților Deschise

În perioada 21-27 iulie, puteți vizita Sediul Central SABIF, unde veți primi informații despre istoria Serviciului de Ambulanță și despre tehnicile de resuscitare care salvează vieți. Iar pentru doritori, există șansa de a asista la un caz împreună cu un echipaj de pe Ambulanță.

Programul de vizitare: 09:00-13:00 și 15:00- 19:00 la Sediul Central-Str. Mihai Eminescu, nr.226, sector 2 , București.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.